Tandarts Nellensteijn verhuist binnen Heino

HEINO – Tandartspraktijk Heino gaat verhuizen. De praktijk verlaat de Marktstraat 11 en gaat zich even verderop vestigen aan de Dorpsstraat 31. De verhuizing vindt eind september / begin oktober plaats.

De verhuizing valt samen met het afbouwen van tandarts Bob Nellensteijn. Hij geeft het stokje over aan Serhan Ak en zijn collega’s Eefke Bovenmars en Fejz Sahiti, al blijft Nellensteijn ook aan de Dorpsstraat voorlopig nog wel meedraaien.

Op de nieuwe locatie krijgt de praktijk de beschikking over efficiëntere werkruimtes en nieuwe apparatuur. Daarnaast gaat het zich in de toekomst richten op implantologie en parodontologie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.