SV Broekland staat stil bij 75-jarig bestaan

BROEKLAND – De plaatselijke voetbalvereniging van Broekland schenkt komend voetbalseizoen op verschillende momenten aandacht aan het 75-jarig jubileum. De officiële jubileumdatum is 10 juli 2020, maar de club heeft ervoor gekozen op de activiteiten verspreid over het hele voetbaljaar te laten plaatsvinden.

Zo wordt er op zondag 18 augustus een brunch voor alle seniorenleden, supporters en seniorenteams georganiseerd. Aansluitend vindt er een ludiek voetbalcircuit plaats voor de spelende seniorenleden. Tijdens de brunch wordt een vertegenwoordiger van ieder team geïnterviewd en wordt er gevraagd naar de ambities voor komend voetbalseizoen.

Gerard Marsman, in april gestopt als directeur van Belangenvereniging Coaches Betaald Voetbal, is bereid gevonden om anekdotes te delen over zijn voetbalverleden bij Broekland. Ongetwijfeld zullen deze worden aangevuld met bijzondere herinneringen uit zijn periode als semiprof en coach in het betaald voetbal.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.