Start seizoen Zang en Oratoriumvereniging

RAALTE – Het nieuwe seizoen van Zang en Oratoriumvereniging Raalte begint op maandag 26 augustus. De repetities zijn voorlopig afgestemd op de uitvoering van ‘A Festival of Nine Lessons and Carols’ op zondag 22 december in de Nicolaaskerk in Wesepe. Het koor repeteert wekelijks in het parochiecentrum aan de Kerkstraat 13 in Raalte. Aanvang is telkens om 20.00 uur. Geïnteresseerd om aan te haken? Loop dan op maandagavond vrijblijvend even binnen om te luisteren of mee te zingen. Alle stemsoorten kunnen zich melden, maar vooral tenoren en bassen. Voor meer informatie neem contact op met Marie-José ter Heerdt (voorzitter), tel. 0572-356686 of Ria Vloedgraven (secretaris), tel. 0572-354187 of neem een kijkje op staging2.zov-raalte.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.