Home / Sallandcentraal / Seizoen Sallands Vrouwenkoor weer van start

Seizoen Sallands Vrouwenkoor weer van start

WIJHE – De repetities van het Sallands Vrouwenkoor gaan op donderdag 29 augustus weer van start. Het koor is altijd op zoek naar nieuwe leden. Alle dames die belangstelling hebben, zijn welkom om vrijblijvend een keer langs te komen bij een repetitie. Deze zijn wekelijks op de donderdagavond van 19.45 tot 21.45 uur in het Weijtendaal.

Op woensdag 4 september houdt het koor de jaarlijkse krentenbollenactie. De dames gaan dan langs de deuren met krentenbollen van Bakker Jolink. Het koor staat op zaterdag 7 september met een kraam op de Diekmarkt in Wijhe. Daar kan men onder andere meedoen aan het noten raden. Bovendien zijn er spulletjes te koop. Voor verdere informatie neem contact op met Annemarie Thoben via 0570-524299 of kijk op www.sallandsvrouwenkoor.nl.

Lees ook

Sintkoopzondag in centrum Raalte

RAALTE – Het ROV presenteert op 24 november weer een koopzondag in het centrum van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.