Home / Nieuws / Salland ‘Konnie Wach’n’ op Broeklanderfeest

Salland ‘Konnie Wach’n’ op Broeklanderfeest

BROEKLAND – Er moest nog even gebuffeld worden voor de vakantie, maar het resultaat mocht er zijn; het Broeklanderfeest was een groot succes. Met zonnebrillen, ventilatoren, waterijsjes, zonnebrand-insmeerchicks, sproeiers, waaiers en zo al niet meer, maakte Broekland haar eigen dorpsfeest tot een hittebestendig en daverend succes. Het kinderprogramma, ‘Mien va hef de bokse an’, de jeugdsurvival, de uitmarkt, de trekkerslep, de Broekland Quiz en een 55-plusprogramma bij De Hoppe zorgden voor een hoop publiek. Ondanks of dankzij de tropische temperaturen mocht het feest op veel belangstelling en enthousiasme rekenen.

Foto: Annet van Raalten

Lees ook

‘Ik vrees dat we de titel van op een na veiligste gemeente niet weer krijgen’

Misdaadcijfers in regio gemiddeld stabiel of dalend, wel meer woninginbraken in Olst-Wijhe RAALTE – De …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.