Home / Sallandcentraal / Ruim vijfduizend bezoekers op Den Alerdinck Zomerfair

Ruim vijfduizend bezoekers op Den Alerdinck Zomerfair

LAAG ZUTHEM/OMMEN – De Den Alerdinck Zomerfair heeft het afgelopen weekend dik vijfduizend bezoekers op de been gebracht. Op vrijdag werd het evenement nog gehinderd door het slechte weer, waardoor het wat minder druk was, maar dat werd op zondag ruimschoots goed gemaakt. “We werden helemaal overstroomd”, vertelt Aline Hofstee van organisatiebureau Plan Effect uit Ommen. “Het weer was ook perfect. De zondag is sowieso de drukste dag, maar dit jaar was het bovengemiddeld. We zijn echt tevreden. Vorig jaar hadden we ongeveer hetzelfde aantal bezoekers. Je kunt ook niet altijd blijven groeien.” Naast diverse stands met cadeauartikelen, van alles voor binnen en buiten en lekker eten waren er ook diverse activiteiten. Zo konden de bezoekers kijken naar een aantal demonstraties met paarden en modeshows, was er een paardenkeuring (van het Fjordenras) en trad Ons Genoegen op. Foto: Annet van Raalten

Lees ook

Natuurmomenten: Het verborgen meer

Sjaak Bruggeman deelt met enige regelmaat zijn natuurmomenten met ons. En altijd is er wel …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.