Home / Nieuws / Rohda foto-expositie in het kader van 90-jarig bestaan

Rohda foto-expositie in het kader van 90-jarig bestaan

RAALTE – Op dinsdag 27 augustus zal de unieke foto-expositie op doek, in het kader van 90 jaar Rohda, worden onthuld. Deze onthulling vindt plaats bij kantoor de Berk aan de Burgemeester Kerssemakerstraat in Raalte. Tijdens Stöppelhaene is vanaf woensdag 28 augustus tot en met zondag 1 september de expositie te bezichtigen .

Er is wekenlang hard aan deze megaklus gewerkt. Naast de geschiedenis van Rohda zal ook dit jaar weer nieuw fotomateriaal te bewonderen zijn over oud en bestaand Raalte. Ook zal de Burgemeester Kerssemakerstraat traditiegetrouw worden versierd. Hierbij wordt aangesloten op het Rohdathema.

Lees ook

Decemberactie van Gastvrij Wijhe weer van start

WIJHE – De stempelkaarten worden uitgedeeld; de inleverbussen staan klaar. De decemberactie van ondernemersvereniging Gastvrij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.