R&M kantoor- en designmeubilair steekt vrijwilligers Rodeofeesten Heino in het nieuw

HEINO – De vrijwilligers van Rodeofeesten Heino zijn in het nieuw gestoken door hoofdsponsor R&M kantoor- en designmeubilair. Sinds vorige editie is het bedrijf, hoofdsponsor van het evenement georganiseerd door carnavalsvereniging de Sökkestoppers. Eric Melenhorst van R&M kantoor- en designmeubilair was dusdanig te spreken over de afgelopen editie dat hij de samenwerking graag verder versterkte. “De vrijwilligers van de Rodeofeesten lopen er de aankomende jaren weer goed verzorgd bij”, laat Eric weten.

R&M kantoor- en designmeubilair is een jong en dynamisch bedrijf. Sinds 2015 is het bedrijf actief in de verkoop van nieuw en gebruikt kantoor- en designmeubilair. Het snel groeiende bedrijf heeft meerdere vestigingen in Nederland en Duitsland en heeft onlangs het nieuwe hoofdkantoor aan de Kaagstraat in Raalte betrokken.

De Rodeofeesten zullen dit jaar plaatsvinden op 7 en 8 september aan de Rozendaelseweg in Heino. Dit jaar staan er een aantal nieuwe onderdelen op het programma. Zo zal er voor de veelvraten onder ons een frikandellen eetwedstrijd zijn. Daarnaast bieden de Rodeofeesten Heino een uitkomst voor wie zich ook zo ergert aan een bemoeizuchtige bijrijders; dit jaar wordt er een heuse duo-cross georganiseerd. In deze klasse zitten er twee bestuurders in de auto; de linker bedient de pedalen en versnellingspook. Het stuur van de auto wordt naar de rechterkant verplaatst waar de tweede bestuurder het stuur vast heeft. Op de zondag staat er de traditionele autorodeo op het programma. In een lichte en een zware klasse wordt uitgemaakt wie zich een jaar lang de hardste coureur van Heino mag noemen.

Opgeven kan via de website van de Sökkestoppers: http://staging2.sokkestoppers.nl/

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.