Home / Sallandcentraal / Reünie White Devil met Old Ni-js

Reünie White Devil met Old Ni-js

RAALTE/HEINO – Na het succes van de White Devil-reünie van eind vorig jaar volgt op zaterdag 16 november een nieuwe editie. White Devil was in de jaren zeventig en tachtig een roemruchte discotheek in Heino. Exploitant Joop van den Enk organiseerde vorig jaar een reünie in BijNegen. Met een kleine vijfhonderd bezoekers was die zeer geslaagd.

Voor de tweede reünie (opnieuw in BijNegen) is de band Old Ni-js vastgelegd. Deze band heeft maar liefst drie ex-leden van Normaal in de gelederen: bassist Wimken van Diene, gitarist Ferdi Joly en gitarist Jan Kolkman. Hun maat Han Mali zit achter het drumstel. Reken er maar op dat er flink wat materiaal van Normaal voorbij komt.
De deuren zijn geopend vanaf 20.00 uur. De voorverkoop start op donderdag 22 augustus. Kaarten (t/m 15 september 12,50 euro, daarna 15 euro) zijn verkrijgbaar bij Schulten Lederwaren in Raalte, de Smulbaai in Heino, Reimink in Lemelerveld, Schoenmaker in Luttenberg, Schippers in Wijhe en De Hoppe in Broekland. Tickets reserveren kan via een mail naar info@joopvandenenk.nl. ’s Avonds aan de kassa kost een kaartje 17,50 euro.

Lees ook

Oosterhuis zangdienst in Wesepe

WESEPE – Op zondag 19 september vindt in de Protestantse kerk van Wesepe weer de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.