Home / Sallandcentraal / Restanten- & Voordeelweekend in Wijhe

Restanten- & Voordeelweekend in Wijhe

WIJHE – De ondernemers van Gastvrij Wijhe presenteren op vrijdag 23 en zaterdag 24 augustus hun traditionele Restanten- & Voordeelweekend. Wie na een wellicht prijzige zomervakantie zijn of haar slag wil slaan, heeft nú die kans.

Ook dit jaar bieden ze een breed aanbod uit allerlei branches, met de allerlaatste voorraad zo aan het eind van de zomer. Deze tal van scherpe en ‘verse’ koopjes/aanbiedingen liggen alleen deze twee dagen in de winkels.

Iedere ondernemer heeft zijn of haar eigen unieke acties onder het motto: ‘Vraag niet hoe het kan, maar profiteer ervan’. Winkels die aan dit Restanten- & Voordeelweekend meedoen, zijn te herkennen aan de speciale Restanten- & Voordeelweekend poster.

Lees ook

Ars Cantandi viert jubileum met najaarsconcert

RAALTE – Vocaal ensemble Ars Cantandi viert vrijdag 22 november haar tienjarig bestaan met een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.