Regen tegenvaller voor vierde Blauwe Bogen Dag

DALFSEN – Wat het weer betreft zat het de organisatie van de Dalfsen Blauwe Bogen dagen dit jaar niet mee…De eerste Blauwe Bogen dagen waren erg warm en daarna waren het vooral natte dagen. Vooral vrijdag, op de vierde Blauwe Bogen Dag, ging Pluvius los en werd het een totaal verregende middag.Het thema was Fun4Kids. Alleen op het droge podium kreeg clown Pinko de handen op elkaar van de kindjes. Na dit optreden konden de kinderen zich onder begeleiding uitleven op de Djembé. De uitgestalde goederen op de braderie lagen onder een lange deken van plastic. Ook de aangekondigde bingo viel in het water en na een uurtje, zonder optreden, hield de Folkloristische Volksdansgroep Ankum het ook voor gezien. Alleen schaakclub Ds’72 had niet over belangstelling te klagen. Bewonderenswaardig was dat een aantal leden van Scoutinggroep Dalfsen, in de stromende regen, onverstoord doorging met broodjes bakken. Ook bij een ‘moedig optreden’ van twee jeugdige muzikanten bleef de pet leeg. ‘s Avonds waren er opnieuw optredens van onder andere Rene Karst en de CCR Band bij Nikki’s. Live muziek was er ook bij de Zeven Deugden en de band All For One trad op bij De Fabriek en Sukerieje. Foto/tekst: Evert Jan Goos

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.