Raalter ambtenaren komen er voor 70.000 euro weer warm bij te zitten

RAALTE – De gemeente Raalte trekt circa 70.000 euro uit voor de aanschaf van 165 nieuwe bureaustoelen voor het gemeentehuis en de gemeentewerf.

Een groot deel van de huidige bureaustoelen voldoet niet meer aan de hedendaagse eisen en is aan vervanging toe. De bureaustoelen die worden vervangen stammen uit 2005, toen het nieuwe gemeentehuis in gebruik werd genomen. Voor de ambtenaren wordt een zitsessie georganiseerd waarbij zij de geoffreerde bureaustoelen kunnen testen.

9 REACTIES

 1. Vrij normale prijs voor een Bureaustoel. wee wee wee punt internet punt en el.
  Het lijkt me wel dat, ivm het aantal, er een stoel aangeboden wordt die bij enkele stuks tegen de duizend euro kost. Oftewel bij dit soort aantallen mag je wel een korting van tegen de 50% bedingen.

  • @Geurt, voor max Euro 400,= zit je in de dure klasse. En dan hebben we het nog niet over kwantumkorting. Leverancier lacht zich een bult. Maar ja, we zien wel vaker bij overheden dat inkopen niet het sterkste punt is.

   • @Henny,
    hier vergis je je toch.
    het gaat hier om een relax/staopstoel die eruit ziet als een bureaustoel.
    en die zijn niet zo goedkoop.

   • Nou @Hendrik en @Geurt,
    Wie bepaalt de waarde van het nieuws? Denk dat dat best persoonlijk is.
    Maar om bij dit onderwerp te blijven, persoonlijk vind ik het wel goed dat dit artikel geplaatst is. Waarom? Omdat een investering van € 70.000 voor bureaustoelen best een hele smak geld is wat wel betaald gaat worden met gemeenschapsgeld. Een beetje transparantie vind ik dus absoluut niet verkeerd.

 2. Professionele Bureaustoelen zijn nu eenmaal duur. Gevolg van de ARBO wetgeving is dat ze op veel manieren moeten kunnen worden ingesteld, dus 450 euro per stoel is redelijk normaal.
  De huidige stoelen zijn al bijna 15 jaar oud, ik kan me voorstellen dat ze inmiddels aan vervanging toe zijn.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.