Puur natuur van Joke Proper in Holstohus

OLST – Kunstenares Joke Proper exposeert van 24 augustus tot en met 5 oktober een selectie van haar schilderijen in het Holstohus in Olst. De expositie is getiteld ‘Puur natuur’. Haar werken zijn vaak te vinden in het schemergebied tussen realistisch en abstract; variërend van dromerige beelden tot meer abstracte of verhalende schilderijen. Thema’s als ‘verstoppen’, ‘kwetsbaarheid’ en ‘natuur’ lopen als een rode draad door haar werken. “Ik laat liever iets aan de fantasie en invulling van de kijker over”, zegt ze zelf. Joke werd geboren in Olst en heeft daar bijna haar hele leven gewoond. Ze voelt zich een echte Sallandse. “Ik kan erg genieten van het pure in mensen en in de natuur. Ik zoek daarbij naar de essentie van alles wat ik zie en meemaak. Hier in Salland voel ik mij thuis; hier wil ik blijven wonen en werken.” Joke maakt tevens portretten in opdracht. Het geëxposeerde werk is te koop, dit kan via 06-10667663 of mail naar jokeproper@hotmail.com.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.