Programma Samen Leefbaar Mariënheem bijna afgerond

MARIËNHEEM – Het zomerse programma van Samen Leefbaar Mariënheem is bijna afgerond. Maar voordat dat zover is, staan er nog enkele activiteiten op de agenda.

Op zondag 18 augustus bijvoorbeeld een concert van Mia Kogelman en Laura Troost (met werken van onder andere Mozart, Saint-Saëns en A. Piazzolla) in de kerk (aanvang om 11.00 uur) en op zondag 25 augustus de feestelijke afsluiting van het programma met het evenement Eat and Meet Music. Daarnaast is er op woensdagmiddag 21 augustus nog een wandeling in het dorp (onder leiding van Ed Penninks; start om 14.00 uur achter de kerk) en staat er nog een workshop Creatief met bloemen op het programma. De rode draad van het programma is muziek en het thema is ‘zaaien, oogsten en ontmoeten’. In het kader daarvan plantten vrijwilligers overal in het dorp zonnebloemen. Daarnaast werd het veldje in het parochiebos omgetoverd tot een pluktuin. Verder waren er diverse concerten in de kerk. De organisatie kijkt tevreden terug. “De wandelingen zorgen ervoor dat mensen met andere ogen naar hun eigen dorp kijken. Muziek op zondag is ook succesvol. De aanwezigen zijn telkens verrast door de mooie muziek.” De concertserie wordt op 25 augustus afgesloten met het zomerprogramma Eat and Meet Music. Om 10.30 uur begint een viering in het bos met aansluitend een brunch met muziek van Muziekhandel Droog, een band van enkele bekende Mariënhemers en activiteiten voor de kinderen. Graag opgave vooraf bij Diny Schrijver, mob. 06-83261300 (fam.schrijver@home.nl) of Paulien Alferink, mob. 06-18395584 (alferink.ap@hetnet.nl). Op zaterdag 24 augustus staat nog de workshop Creatief met Bloemen op het programma (aanvang 14.00 uur). Iedereen is welkom om een bloemstukje te maken voor zichzelf of een ander. Materialen liggen klaar. Aanvang is om 14.00 uur. Graag opgave vooraf bij Suze Hagen (06-57802609) of Monique Schrijver (06-20475236). Deelname aan de resterende activiteiten is gratis. Wel wordt gevraagd om een vrije gift. Zie verder staging2.marienheemonline.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.