Pompdagen weer één groot feest

HEINO – Stichting Heija kijkt terug op een zeer geslaagde editie van de Pompdagen. De weergoden waren het feest gunstig gezind.

Heija moest meerdere keren de feesttent sluiten omdat die tot de nok toe was gevuld. Onder andere bij de pubquiz op woensdag en de karaokeshow Heino Zingt Mee. Maar ook de andere programmaonderdelen werden goed bezocht. Zo dus ook de intocht van de Pomptoertocht afgelopen zondag (foto). Diverse oude tractoren, brommers en auto’s maakten hun entree door het publiek.

Het feest begon woensdagavond met een enigszins beladen opening. Hans Egelie, voorzitter van de Pompdagen, overleed eerder dit jaar onverwachts. Daarbij werd op plechtige wijze stil gestaan. De inspanningen van Egelie werden door het publiek beloond met een groot applaus.

Waarnemend voorzitter Gerben Korten is dik tevreden. “Ik vond het machtig mooi. We hebben als organisatie heel veel complimenten gekregen. Het is gewoon geweldig verlopen. Ook nauwelijks incidenten.”

Foto: Annet van Raalten

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.