Organisatie kijkt terug op een geslaagde Zomerfair in Laag Zuthem

LAAG ZUTHEM – Ondanks het feit dat het weer niet helemaal mee werkte afgelopen weekend, kijkt de organisatie toch terug op een zeer geslaagde Zomerfair. “Het is het risico van het vak dat het een keer een dagje regent”, vertelt Aline Hofstee namens het organiserende bureau Plan Effect. “Maar zaterdag was het weer veel beter dan voorspeld en de zondag was helemaal top.”

Foto’s: Johan Bokma

In totaal wisten ruim vijfduizend bezoekers hun weg weer te vinden naar Den Alerdinck, om daar te genieten van ruim 85 standhouders en een scala aan activiteiten. “De activiteiten die wij op de fair organiseren worden altijd zeer gewaardeerd door onze bezoekers. We hadden een aantal indrukwekkende roofvogelshows, diverse paardendemonstaties, modeshows en veel muzikaal vertier. Zelf vond ik ook de samenwerking met Ons Genoegen uit Heino erg bijzonder. Ze wisten het publiek echt muzikaal te verrassen.”

Havezathe Den Alerdinck vormt het prachtige decor van de fair. “Onze bezoekers mogen altijd even een kijkje nemen in het grote landhuis. Bij het landgoed horen ook vele jonkvrouwen en jonkheren die het publiek overal tegenkomt. Dit in combinatie met de vele bijzondere producten die de standhouders aanboden en al het lekkers dat er te verkrijgen was, maakte de fair ook dit jaar weer tot een perfect dagje uit.”


Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.