Open repetities Wereldkoren in Olst en Wijhe

OLST-WIJHE – In 2015 startte Ruurdtje van den Berg het Olster Wereldkoor Kanto Mondo en februari 2018 zette ze een nieuw Wereldkoor op in Wijhe. De eerste week van september beginnen de repetities weer en er is nog plek voor nieuwe koorleden.

Het Olster Wereldkoor Kanto Mondo bestaat uit dertig zangers, mannen en vrouwen en de repetities zijn op donderdagavond van 19.30 tot 21.15 uur in het Middenhuis van de Aardehuizen in Olst. Er is nog plek voor bassen en tenoren.

Donderdagavond 5 september is er een open repetitie waar belangstellende bassen en tenoren aan mee kunnen doen. Het Wijhese Wereldkoor bestaat nu zo’n anderhalf jaar en heeft inmiddels twintig leden. Bij dit koor is er nog plek voor zowel mannen als vrouwen. Het repetitiemoment is vrijdagochtend van 10.00 tot 11.30 uur in het SPOC/De Lange Slag in Wijhe.

Op vrijdagochtend 6 september heeft het Wijhese Wereldkoor een open repetitie voor alle belangstellenden. Beide wereldkoren zingen liederen van over de gehele wereld. Dit levert een gevarieerd repertoire op; vrolijke, sfeervolle, melancholisch en swingende liederen wisselen elkaar af. Voor meer info of aanmelding voor de open repetities: wereldlied.olst@gmail.com, wereldlied.wijhe@gmail.com of 0570-595164.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.