Home / Sallandcentraal / Op zoek naar reeën

Op zoek naar reeën

HAARLE – Op zaterdag 10 augustus wordt er een wandeling gehouden op De Sprengenberg. Wandelaars gaan samen met de boswachter op zoek naar reeën. De wandeling is begint om 19.30 uur en duurt tot 21.30 uur. Leden van Natuurmonumenten betalen 7 euro, niet-leden 10 euro en kinderen vanaf 9 jaar lopen voor 8 euro mee. Aanmelden is noodzakelijk en kan via www.natuurmonumenten.nl/salland. De excursie start bij Informatieschuur Erve de Pas in Haarle.

Lees ook

‘Ik wil niet kapot thuiskomen’

Doseren is toverwoord bij monster-mountainbiketocht Dutch Masters of MTB HAARLE – Tweehonderd kilometer mountainbiken op …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.