Op stap op de Lemelerberg

LEMELE – Landschap Overijssel verzorgt donderdag 22 augustus om 19.00 uur een ‘OpStap’ excursie op de Lemelerberg. Onder leiding van natuurgids Bram Jongsma maken de deelnemers een wandeling in dit bijzondere gebied.

Onderweg geeft de natuurgids uitleg over het ontstaan van de Lemelerberg en over de aanwezige flora en fauna. De wandeling start bij het Restaurant op de Lemelerberg, Kerkweg 32 in Lemele en duurt zo’n 2,5 uur. De deelnamekosten zijn 5 euro per volwassene en 2,50 euro per kind.

Donateurs van Landschap Overijssel of van één van de andere twaalf Landschappen mogen op vertoon van hun pasje gratis meelopen. Kijk voor meer informatie op staging2.landschapoverijssel.nl/opstap2019.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.