Nieuws van het Sallands Vrouwenkoor

WIJHE – Op woensdag 4 september houdt het Sallands Vrouwenkoor de jaarlijkse krentenbollenactie. De dames verkopen huis aan huis de bekende krentenbollen, gebakken door bakker Jolink.

Op zaterdag 7 september staat het Sallands Vrouwenkoor met een kraam op de Diekmarkt in Wijhe. Er kan deelgenomen worden aan het raden van noten. Hiermee hoopt het koor de kas weer te kunnen spekken. Daarnaast zijn er mooie spullen te koop.

Het koor is altijd op zoek naar nieuwe leden. Belangstellenden kunnen op de donderdagavond kijken en meedoen. De repetities zijn van 19.45 uur tot 21.45 uur en vinden plaats in een zaal van het Weijtendaal.
Neem voor meer informatie contact op met de secretaris, Annemarie Thoben; 0570-524299 of bezoek de website: staging2.sallandsvrouwenkoor.nl