Nieuw seizoen Koffieconcerten van start tijdens Diekdaegen

WIJHE – Stichting Vrienden van de Nicolaaskerk Wijhe presenteert ook het komende jaar weer elke maand een koffieconcert in de Nicolaaskerk. Het seizoen gaat op zondag 8 september, tijdens de Diekdaegen, van start met een concert van Ensemble Zeffiretto. Dit ensemble bestaat uit drie jonge ArtEZ-studenten en brengt op een luchtige manier bekende klassieke werken ten gehore. Geschikt voor jong en oud! Aanvang is om 11.15 uur.

Verder staan er concerten op het programma van Duo Fuco (6 oktober), Esther de Vos en Rianne Hoek van Dijke (3 november), Lisa Franken (1 december), Rianne Hoek van Dijke en Hedwig van Staalduine (7 februari), Janniek Klein Zandvoort (1 maart), Hanneke Evink en Juul Beerda (5 april) en Ya Kwanza (3 mei). Ook op 5 januari staat een koffieconcert gepland, maar hiervoor is nog geen act vastgelegd.

Het aantal Vrienden groeit nog steeds, waardoor het mogelijk blijft om de concerten vrij toegankelijk te houden. Op de website staging2.vriendennicolaas.nl staat steeds de actuele informatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.