Home / Sallandcentraal / Mirte Kogelman van Ponyclub Heeten wint brons op NK

Mirte Kogelman van Ponyclub Heeten wint brons op NK

HEETEN – Afgelopen zaterdag heeft Mirte Kogelman van Ponyclub Heeten meegedaan aan de Nederlandse Kampioenschappen in Ermelo. Op de Hippiade won de Heetense de derde prijs. Ze kwam met de goedgekeurde dekhengst Comm’s Forest Dille aan de start van de Klasse M1-dressuur en behaalde een keurige score van ruim 66%. Mirte verscheen ook nog aan de start in de Klasse B-dressuur met pony Idyllens Ängland. In een groep van 32 deelnemers behaalde ze een score van bijna 70% en pakte daarmee de 4e prijs.

Daarnaast verscheen Ponyclub Heeten ook met twee viertallen aan de start. De leden met kleine pony’s hebben samen met leden van de Horstruiters uit Broekland een team samengesteld. Zij eindigde daarmee op de derde plaats, maar vielen net buiten de prijzen.

Lees ook

Bootcamps voor sporters met beperking

REGIO – Om fit aan de start van het nieuwe seizoen te verschijnen organiseren de …

One comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.