Mini-fair bij de Olsterhof

OLST – Lifestylewinkel de Olsterhof in Olst presenteert op zaterdag 31 augustus en zondag 1 september een mini-fair. Rondom het Koetshuis richten gastexposanten een brocantemarktje in met een gevarieerd aanbod van vintage, Engels antiek en oude Franse gebruiksvoorwerpen.

Er is nog veel meer te doen. El-Cid is aanwezig om cider te laten proeven van het jongste oogstjaar; Paula Overkempe laat breisels zien van pure Shetlandwol en er worden mooie boeketten samengesteld. Verder is er werk te zien van grafisch kunstenares Marianne Breugelmans. Ze is zelf aanwezig om informatie te geven over haar werk.

Daarnaast is er ook muziek. Op zaterdag treedt Casper Bekken op met een repertoire dat is gebaseerd op enkele decennia popmuziek. Van de Rolling Stones en Louis Armstrong tot Avicii en Adele. Daarnaast speelt hij ook Nederlandstalige nummers van De Dijk, Van Dik Hout en De Scene. Zondag zijn de The New Country Ramblers, bestaande uit Ingrid Severens, Jan Roelofs en Floris de Vries, de gangmakers. Met hun ‘Traditional New Time Acoustic Music’ spelen zij een mix van oude stijlen zoals folk, bluegrass, country, Iers, pop en gospel. De entree is gratis.

Voor meer informatie zie staging2.olsterhof.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.