Home / Algemeen / Mevrouw Klink uit Heeten verdient een ‘Pluim’

Mevrouw Klink uit Heeten verdient een ‘Pluim’

HEETEN – Door mee te doen met de landelijke campagne ‘Lege batterijen? Lever ze in en win!’ van Stibat is mevrouw Klink uit Heeten in de prijzen gevallen. “Met haar deelname bewijst de inwoonster uit Heeten zichzelf en het milieu een uitstekende dienst”, laat de organisatie weten.

Stibat zamelt zoveel mogelijk batterijen in voor recycling. Lege batterijen krijgen een nieuwe leven, bijvoorbeeld als kaasschaaf, zaklamp of fiets. Bovendien komen er door de inzameling geen stoffen vrij die schadelijk kunnen zijn voor het milieu. Met de Pluim kiest de winnaar een cadeau uit de honderden bestedingsmogelijkheden.

Lees ook

Boscross van Paardensportvereniging Heino

HEINO – Paardensportvereniging Heino houdt op zaterdag 18 en zondag 19 september een oefenwedstrijd in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.