Home / Sallandcentraal / Meditatieavonden in De Dolfijn

Meditatieavonden in De Dolfijn

HEINO – Meditatiegroep Heino start op woensdag 28 augustus weer met de wekelijkse meditatieavonden onder begeleiding van Jotika Hermsen. Deze avonden (telkens van 19.00 tot 21.15 uur) vinden plaats in Daltonbasisschool De Dolfijn aan de Grote Beukelaer 2 in Heino (ingang via de Brinkweg). Iedereen kan aanhaken: zowel beginners als mensen die al wat meer ervaring hebben met meditatie.

“Onderzoek heeft aangetoond dat meditereneffectief is bij het verminderen van stress en burn-out verschijnselen en evenzeer voor het omgaan met chronische pijnklachten. Daarnaast is het een prima manier om jezelf beter te leren kennen, door met een zekere afstand te leren kijken naar je lichamelijke gewaarwordingen, gedachten en gevoelens”, zo stelt de meditatiegroep. De deelnemers maken kennis met (of verdiepen zich verder in) Vipassana meditatie.

Deelname is op basis van een vrije gift. Daarnaast wordt een kleine bijdrage gevraagd voor het bestrijden van de onkosten. Geïnteresseerd? Mail dan naar meditatiegroepheino@gmail.com of neem contact op met Pieter Korsuize via 06-42693197.

Lees ook

Samen naar het theater in de Week van de Ontmoeting

RAALTE – In het kader van de Week van de Ontmoeting hebben Wijz Welzijn en …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.