Maxim van den Brink uit Heino Overijssels Kampioen Balletje Hooghouden 2019

HEINO – De 15-jarige Maxim van den Brink uit Heino is Overijssels Kampioen Balletje Hooghouden 2019 geworden. De jonge voetbalkunstenaar wist de bal liefst 905 keer non-stop hoog te houden en bleef daarmee andere deelnemers ruim voor. De finale vond zaterdagavond plaats in de rust van de eredivisiewedstrijd Heracles Almelo – Vitesse.

Tweede werd Tim Flaum uit het Duitse Neukirchen die de bal non-stop 862 keer hoog hield. Derde werd Nick Brand uit Nunspeet (573), vierde Luca Canestri uit Almelo (512). De finalisten plaatsten zich via de voorrondes die RTV Oost organiseerde tijdens de Open Dagen van PEC Zwolle, FC Twente, Go Ahead Eagles en Heracles.

De Cup met de grote oren werd uitgereikt aan Maxim door Karsten Leene (winnaar 2018), Heracles middenvelder Mo Osman en Alex Oude Wesselink van RTV Oost.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.