Home / Sallandcentraal / Mariavieringen in Salland

Mariavieringen in Salland

REGIO – De parochies H. Kruis en H. Lebuinus vieren op donderdag 15 augustus het hoogfeest van Maria Tenhemelopneming. In de regio zijn er die dag diverse speciale Eucharistievieringen. Zo is er om 9.00 uur een H. mis in de Basiliek van de H. Kruisverheffing in Raalte (pastoor Cornelissen); om 9.30 uur een mis in de kerk van Mariënheem (pastor Verweij) en zijn er om 19.00 uur missen in de kerken in Heeten (pastor Verweij), Schalkhaar (pastor Nijland) en op de Boerhaar (pastoor Cornelissen). Iedereen is welkom om mee te zingen en te bidden.

Lees ook

Koken voor Kerels in de Mozaïek

LEMELERVELD – Er zijn nog enkele plekjes vrij voor de cursus Koken voor Kerels in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.