Luttenberg spit vrolijk verder

LUTTENBERG – Als je het nieuws de afgelopen dagen hebt gevolgd, zou je de indruk kunnen hebben dat het zwientie tikken het hoogtepunt van het Luttenbergs Feest is. Maar we verklappen het maar gewoon: de inwoners van het dorp lopen net zo hard uit voor het jaarlijkse gatgraven.

Want Luttenberg is nou eenmaal van oudsher een boeren- en bouwvakkersdorp en tijdens het gatgraven kunnen al die noeste werkers de krachten meten. Dat gebeurde zaterdagmiddag dus. Winnaar dit jaar was Paul Lugtenberg. Hij kwam in twintig minuten tijd dik 2,5 meter diep.

Het Luttenbergs Feest kan ondanks flink wat regen terugkijken op een geslaagde en zeer goedbezochte editie. Een beetje regen kon de feestvierders niet deren. Een stelletje activisten met Twitter ook niet.

Foto: Annet van Raalten

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.