Lemelse gezelligheid op Oud-Hollandse Markt

.

LEMELE – De geur van knieperties, een optreden met vrolijke muziek, talloze kraampjes… De tweede Oud-Hollands Markt in Lemele was afgelopen woensdagavond gezellig druk.

De standplaatsen die een week eerder – tijdens de eerste editie van de markt – leeg waren gebleven door de tropische weersomstandigheden, waren dit keer gevuld. Bezoekers slenterden langs de standjes, neusden rond bij de kofferbakverkoop, bewonderden de oldtimers en oude tractoren en genoten van een daverend optreden van de Stuwzangers uit Vilsteren. Natuurlijk ontbraken de oude ambachten zoals tingieten en klompen maken niet. Vooral de demonstratie schaapscheren trok veel publieke belangstelling. Voor de kinderen was er weer de oalerwetse speurtocht met prijzen.

De volgende Oud-Hollandse Markten zijn op 7 en 14 augustus.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.