Home / Sallandcentraal / Labor Wandeldriedaagse

Labor Wandeldriedaagse

WESEPE – Plattelandsvereniging Labor Wesepe-Averlo organiseert alweer voor de vierentwintigste keer de wandeldriedaagse en wel op 7, 8 en 9 augustus. De start vindt plaats tussen 18.30 en 19.00 uur op verschillende locaties. Leden en niet leden, jong en oud, iedereen is van harte welkom.

Op woensdag 7 augustus is de start bij het ‘Het Wapen van Wesepe’ Kreikenlaan 8 te Wesepe. Op donderdag wordt gestart bij Henk en Margriet Smale, Wesselinksdijk 7 in Averlo. Ook wel bekend als het ‘BoerenBed Het Wesselink’. Op vrijdag is de start en de finish bij Anton en Annet Niemeijer aan de Kreikenlaan 10 te Wesepe. Ook deze keer is het mogelijk om de 5 of de 10 km te lopen. Onderweg krijgt iedere deelnemer een appel en is er iets te drinken.

Lees ook

Natuurmomenten: Het verborgen meer

Sjaak Bruggeman deelt met enige regelmaat zijn natuurmomenten met ons. En altijd is er wel …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.