Kleurwedstrijd HVS voor kindervoorstelling

RAALTE – Huurdersvereniging Salland (HVS) tourt momenteel door de regio met de koffiebus. Doel? Horen hoe ze de leefomgeving van Salland kunnen verbeteren. Om de kinderen ook te betrekken organiseren zij een kleurplaten-wedstrijd.

Hans Baelemans, voorzitter van HVS: “Het plan was om vogelhuisjes op de Boerendag van Stoppelhaene met kinderen te beschilderen, maar omdat dat niet door gaat, hebben we de kleurwedstrijd opgezet. We hebben ontzettend leuke prijzen want we geven leuke kindervoorstellingen weg, die plaats vinden in het Raalter HOFtheater!”
De kleurplaat staat na de zomer in ‘het Fuifnummer’, maar kinderen kunnen de plaat ook downloaden op de website van HVS of ophalen bij SallandWonen. “We hebben drie leeftijdscategorieën gemaakt, van 0 tot 4, van 5 tot 8 en van 9 tot 12 jaar”, vertelt Baelemans. “Per categorie kiezen we samen met Marijke Kool, directeur van SallandWonen en de marketingdame van het HOFtheater de winnaars. Inleveren kan tot 1 november.”
De kleur-wedstrijd is een onderdeel van de activiteiten in het kader van het 25-jarig bestaan van HVS. “Voor leden die het langst lid zijn organiseren we een exclusief concert op 13 september. Tot 1 september kunnen mensen die 25 jaar lid zijn, zich aanmelden. En voor alle leden van HVS hebben we eind van het jaar ook nog een prachtige prijs in petto… We geven namelijk een maand huur weg!”

Kleurplaat downloaden? Kijk dan op https://huurdersverenigingsalland.nl/jubileum/.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.