KI Service Salland ondersteunt de nieuwe Sallandse Boer

LIERDERHOLTHUIS – Vorige maand werd Marcel Strijtveen benoemd tot Sallandse Boer 2019. Tijdens de Stöppelhaene zal Marcel zijn gezicht dus vaak moeten laten zien. Om zijn werkzaamheden enigszins te verlichten, neemt KI Service Salland hem het werk van het insemineren van de koeien uit handen. “Een leuke geste om te laten zien dat we trots zijn op deze benoeming van onze klant”, zegt Erwin Elshof, één van de mede-eigenaren van KI Service Salland.

Marcel Strijtveen is ook deelnemer van Salland Boert en Eet Bewust. Dit is een initiatief waarbij de landbouw voor meer verbinding wil zorgen tussen burgers en boeren. KI Service Salland is één van de sponsors van dit regionale project.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.