Kennismakingsworkshop Mindfulness krijgt een vervolg

REGIO – Marion Kogelman-Bloo (trainer mindful ouderschap) en Hanneke Koenjer (trainer mindfulness voor stressreductie) maakten de afgelopen maanden een ware tour door Salland. Ze deelden hierbij hun enthousiasme over mindfulness met mensen uit de buurt.

Zo organiseerden zij kennismakingsworkshops in o.a. Mariënheem, Luttenberg, Nieuw Heeten en Heino. Sommige deelnemers hadden last van druk, stress, piekeren of waren gewoon nieuwsgierig naar wat mindfulness nou eigenlijk inhoudt. Na de zomer komt er een vervolg op deze workshops. De eerste datum is al gepland op vrijdagavond 13 september bij Yoga in Raalte (Deventerstraat 16A) van 19.15 tot 21.30 uur. Voor iedereen die wil kennismaken met Mindfulness, voor eerdere deelnemers, maar ook voor mensen die het hebben gemist. Ook deelname aan een volledige cursus van acht weken is mogelijk. Mindfulness Based Stress Reductie (MBSR) met Hanneke start op woensdagmorgen 25 september en Mindful Ouderschap Met Marion start op woensdagavond 9 oktober.

Belangstellenden kunnen contact opnemen met opvoeden@marionkogelmanbloo.nl of met: 06 54370282.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.