Kachel FM groeit eigen tent uit

HOONHORST – De veelbesproken promotievideo’s van Kachel FM hebben weer een vervolg gekregen. Voor hun vijftiende editie is het team van piraten muziekweekend Kachel FM een bouwbedrijf begonnen. Het gelijknamige bouwbedrijf ‘Kachel FM’ heeft gelijk al een grote klus te pakken: er moet een feestschuur komen in het weiland aan de Tibbensteeg in Hoonhorst.

De schuur moet klaar zijn voor het begin van Kachel FM 2019, vrijdag 20 september tot en met zondag 22 september, dus er is haast bij. Maar of het bouwbedrijf zulk goed werk levert…


Ludieke promo
Al wekenlang zitten de vaste fans ernaar uit te kijken: de nieuwe promotievideo van Kachel FM. Deze video wordt al enkele jaren ruim voor het evenement online gezet, en weet vele views, likes en reacties te verzamelen. De promotievideo van vorig jaar werd zelfs ruim 50.000 keer bekeken, door piraten- en muziekfans uit heel Nederland en zelfs erbuiten. In de video gaat het team verder op het thema van het evenement. Dit jaar: ‘Kachel FM: Doar Kuj Op Bouw’n!’.

Doar Kuj Op Bouw’n!
Het lukt ze elk jaar weer om een nieuw thema met bijpassend voertuigen te kiezen. Zo hadden ze eerder al een limousine, een legertruck, een brandweerauto en vorig jaar een grote combine (dorsmachine). Dit jaar zijn er ‘gloednieuwe’ bedrijfsbusjes te spotten in de omgeving van Hoonhorst, soms vergezeld van de nu al beroemde rijdende dixi. De voertuigen zullen ook tijdens het weekend te bekijken zijn.

Programma
Op de vrijdagavond komt naast Hillbilly Moonshiners en Ultimate Deejays, speciaal voor deze vijftiende editie ook Jan Smit naar Hoonhorst! Na dit vlammende optreden gaat het feestweekend zaterdagavond verder met een vol programma: Buren van de brandweer, Aukje Fijn, DJ Hitch, Jhonny & the rockers en de succesvolle rockband De Wethouders. Zondagmiddag is er in de feesttent een kinderprogramma en op het hoofdpodium staan Jan Keizer & Annie Schilder, Martin Dams en het weekend wordt afgesloten met Peter Beense.

Kachel FM wordt gehouden aan de Tibbensteeg in Hoonhorst en voor de vrijdag en zaterdag is de kaartverkoop bij de ingang, zondagmiddag is gratis entree. Via de site en app van Kachel FM zal het hele weekend ook non-stop een livestream te volgen zijn. Meer informatie via Facebook en kachelfm.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.