Home / Sallandcentraal / Inschrijving Pomptoertocht van start

Inschrijving Pomptoertocht van start

HEINO – De Heinose Pompdagen worden op zondag 25 augustus weer afgesloten met de jaarlijkse Pomptoertocht, dit jaar voor de 22-ste keer. Vertrek is rond 10.15 uur vanaf het gezamenlijke startveld bij Camping Heino. De route voert de deelnemers weer over diverse oude weggetjes en langs mooie plekjes. Na de tussenstop rijden de deelnemers rond 14.00 uur gezamenlijk naar het centrum van Heino, waar hun voertuigen door het publiek bezichtigd kunnen worden. De voertuigen dienen van voor 1985 te zijn, echter de trekkers van voor 1970. De deelnamekosten bedragen 11 euro. Voor inschrijving (uiterlijk zaterdag 24 augustus) zie de website.

Lees ook

Uitgesproken Lauk: Lange Jan

Enkele weken geleden kreeg ik een appje; Jan van der Hulst is overleden. Ik geef …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.