Infomarkt bij Landstede MBO

RAALTE – Landstede MBO in Raalte houdt op donderdag 22 augustus een Informatiemarkt voor leerlingen die nog geen keuze hebben gemaakt voor een vervolgopleiding. De opleidingen van de volgende Landschappen zijn aanwezig: Gezond & Wel, Groen & Dier, Handel & Commercie, ICT & Technologie, Office & Management, Onderwijs & Opvoeding en Veilig & Beschermd. Zit jouw interessegebied er niet bij? Kom dan naar de (gelijktijdige) Informatiemarkt op Fuchsiastraat 1 in Zwolle, waar alle Zwolse opleidingen worden gepresenteerd. De infomarkt in Raalte duurt van 18.00 tot 20.00 uur. Meer informatie op staging2.landstedembo.nl. Hier kun je je ook aanmelden voor de Informatiemarkt. Bel voor aanvullende informatie het gratis infonummer 0800-0245666 (tijdens kantooruren). Landstede MBO is te vinden aan de Zwolsestraat 63a.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.