Historische wandeling door Wijhe

WIJHE – De Historische Vereniging Wijhe presenteert op zaterdag 24 augustus de laatste historische wandeling door Wijhe van dit seizoen. De deelnemers starten om 13.30 uur bij het Wijhes Museum.

Onderweg horen de wandelaars van alles over de historie van Wijhe. Bijvoorbeeld over Huize Waterloo (1865). Het huis was gebouwd in opdracht van de Staatsspoorwegen om werkruimte en onderdak te bieden aan tekenaars en ingenieurs die betrokken waren bij de aanleg van de spoorlijn en de bouw van het station.

Leden van de Historische Vereniging Wijhe mogen gratis meelopen. Niet-leden betalen 2 euro en de jeugd tot 16 jaar 1 euro. Indien mogelijk graag van te voren aanmelden via 0570-522527 of 0570-522492 of mailen naar historischeverenigingwijhe@gmail.com. De wandeling gaat alleen door als er minimaal vier personen meelopen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.