Heel Heino Bakt!

HEINO – Op 22 augustus tijdens de Pompdagen, kunnen belangstellenden meedoen met de wedstrijd: Wie wordt de meesterbakker van Heino! Iedereen mag deelnemen; mannen, vrouwen en kinderen. Naast het maken van een taart, kan er dit jaar ook een soesjestoren gecreëerd worden. De soesjes worden thuis gebakken en de toren wordt vervolgens in de Hof van Rakhorst opgebouwd. Slagroom in de soesjes is in dit geval niet toegestaan, echter het gebruik van bakkersroom of een hartige vulling wel. Kinderen kunnen op deze dag gratis cupcake’s versieren. En ook hier is een prijs mee te verdienen. Aanvang is om 11.00 uur, Hof van Rakhorst in Heino.

Voor inlichtingen en/of aanmelding, neem contact op met Hennie Bosch: 0529-401268 of met Gerrie Brouwer: 0572-393554. E-mailen kan ook: heinobakt@outlook.com.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.