Fotocursus Foto&Zo Raalte weer van start

RAALTE – Foto&Zo Raalte biedt vanaf maandag 30 september en dinsdag 1 oktober weer een basis-fotocursus (in twee groepen) aan. Deze cursus bestaat uit zes lessen van twee uur.

De deelnemers leren van alles om maximaal gebruik te maken van hun eigen camera. De cursus omvat theorie (inclusief cursusboek dat de deelnemers mogen houden) en praktijkopdrachten. Aan de orde komen onder andere het diafragma, de sluitersnelheid, scherpte/diepte, witbalans, belichtingscorrectie, nachtfotografie en compositie. Alles wordt in een rustig tempo uitgelegd en behandeld.

Bij zowel de maandag- als de dinsdaggroep is er plaats voor maximaal twaalf cursisten. De deelnamekosten (zes avonden van twee uur, inclusief cursusboek en koffie/thee) bedragen 150 euro. Opgave (voor 22 september) via info@foto-en-zo.nl, staging2.foto-en-zo.nl of 0572-365020. Even langsgaan bij de winkel aan de Marktstraat 23a in Raalte is ook mogelijk.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.