Home / Sallandcentraal / Feestweekend RK-Wijhe

Feestweekend RK-Wijhe

WIJHE – het weekend van 13 en 14 juli stond bij RK-Wijhe in het teken van het 150-jarig bestaan. Dit betekende een geslaagde feestavond met optredens van verschillende koren en de Wijhese Harmonie. Op zondag 14 juli werd een Plechtige Hoogmis gehouden, waarbij het projectkoor (onder leiding van Gerda Scheltinga) hun liederen ten gehore bracht. Vijf kinderen brachten een bloemenhulde aan Maria. Kardinaal Willem Eijk kwam speciaal voor dit jubileum naar Wijhe. Tijdens de brunch sprak hij ongedwongen met veel kerkgangers. De jubileumcommissie kan terugkijken op een zeer geslaagd weekend. Immers, ‘Kerk-zijn’ is vooral samen vieren!

Lees ook

Het GeinGalaBal: ‘Een theater met toekomst’

RAALTE – De traditionele zittingsavond van carnavalsvereniging ‘De Stöppelkaters’ is klaar voor de toekomst. Het is …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.