Home / Sallandcentraal / Familieopstellingen in Raalte krijgen vervolg

Familieopstellingen in Raalte krijgen vervolg

MARIËNHEEM – De bijeenkomsten van familieopstellingen in Salland, georganiseerd door Annette Jansen Holleboom en Henk Jan Kamerbeek, krijgen op donderdag 5 september en donderdag 10 oktober van 14.00 tot 18.00 uur weer een vervolg. Locatie is het Natuurlijk Huus in Raalte.

Tijdens de Familieopstellingen wordt dieper ingegaan wordt op persoonlijke vraagstukken of problemen. “De basis van je leven wordt immers gevormd door de familie waarbinnen je geboren bent: je ouders, grootouders, broers, zussen, ooms en tantes”, vertelt Annette. “Al deze mensen hebben hun stempel gedrukt op jou. Zo kunnen gebeurtenissen van decennia terug nu nog in een familiesysteem doorwerken, vaak volledig onbewust.”
De eerste bijeenkomsten zijn tot tevredenheid verlopen. Deelnemers waren aangenaam verrast door de zorgvuldigheid waarmee gewerkt werd. Kortom reden voor de beide organisatoren om vol vertrouwen de volgende bijeenkomsten te organiseren. Annette en Henk Jan worden bij deze opstellingen bijgestaan door representanten. Dat zijn personen die zich beschikbaar stellen om familieleden van een cliënt te representeren. De opgestelde personen zijn dus niet de echte familieleden en het is ook niet nodig dat deze aanwezig zijn. Per sessie is er ruimte voor vier cliënten en tien representanten. Mensen die zich willen aanmelden voor deelname, hetzij als vragensteller, hetzij als representant, kunnen dit doen via familieopstellingen.nl@gmail.com.

Lees ook

Het levenswerk van Frits Offenberg

Raaltenaar al vele jaren bezig om volledige geschiedenis van gemeente Raalte en inwoners te documenteren …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.