Expositie in Annahuis tijdens Stöppelhaene

RAALTE – Kunstkring Raalte presenteert gedurende Stöppelhaene, van donderdag 29 augustus tot en met zondag 1 september, een expositie in het Annahuis. De leden laten recente werken zien. Het gaat om portretten, stillevens en landschappen, maar ook om abstracte werken. De amateurkunstenaars zijn aanwezig om toelichting te geven en vragen te beantwoorden.

De exposanten komen niet alleen uit Raalte, maar ook uit Wijhe, Olst en de Boerhaar. Nieuwe leden zijn overigens welkom. Ook mensen die nog nooit eerder geschilderd hebben, kunnen lid worden van de Kunstkring. Elke twee weken is er een docent aanwezig. De expositie is alle dagen geopend van 12.00 tot 17.00 uur. De toegang is gratis.

Meer informatie: staging2.kunstkringraalte.nl en op stoppelhaene.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.