‘Een man die Ove heet’ in Lommerrijk

LUTTENBERG – Amfitheater het Lommerrijk in Luttenberg vertoont op vrijdag 6 september de Zweedse feelgood-film ‘Een man die Ove heet’. Ove is een 59-jarige mopperpot en overtuigd Saab-rijder die witte boorden haat en zich omringd weet door idioten. Tot zijn bleke leven weer wat kleur krijgt dankzij de nieuwe, chaotische buren. Dit komische drama, gebaseerd op de gelijknamige roman van Fredrik Backman, legt burgerlijk Zweden onder het vergrootglas. In flashbacks trekken Ove’s leven en grote liefde voorbij. Soms plat, maar vaker vermakelijk, mede dankzij het geweldige spel van titelvertolker Rolf Lassgård als de proto-Zweed met de hangende mondhoeken. Aanvang is om 21.30 uur. De entree bedraagt 5 euro, inclusief hapjes, kussentjes en dekentjes.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.