Dynamic Tennis Olst van start met koersbal en indoorcurling

OLST – Dynamic Tennis Olst biedt vanaf woensdagmiddag 28 augustus ook bowls (koersbal) en indoorcurling aan in de Hooiberg. Er is voldoende belangstelling om de twee nieuwe sporten, die ook zeer geschikt zijn voor mensen met een fysieke beperking, op te nemen in het aanbod. Het plezier in bewegen en gezelligheid staan voorop.

De bowls- en indoorcurlingtrainingen zijn eens per twee weken, telkens van 13.00 tot 15.00 uur. De contributie bedraagt 8 euro per maand, inclusief koffie/thee. De dynamic-tennistrainingen zijn elke dinsdagmorgen van 09.30 tot 11.15 uur, elke woensdagmiddag van 13.00 tot 14.30 uur en elke vrijdagavond (dan bestaat ook de mogelijkheid om te badmintonnen) van 19.00 tot 20.30 uur. Nieuwkomers zijn van harte welkom. Loop gerust eens binnen. De eerste vier trainingen zijn gratis. Daarna bedraagt de contributie 13,50 euro per maand.

In het kader van de actie ‘Kom van de Bank’ van Sportdorpen Olst-Wijhe bestaat op zaterdagmiddag 7 september van 15.00 tot 17.00 uur gelegenheid om vrijblijvend kennis te maken met dynamic tennis; bij droog en rustig weer op sportpark Overwetering/ het handbalveld of anders in sporthal de Hooiberg. Daarnaast kan men dan in de Hooiberg ook kennismaken met bowls (koersbal) en indoorcurling.

Voor meer informatie neem contact op met Herman Derickx via 06-12840506 of zie staging2.dynamictennisolst.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.