Home / Sallandcentraal / Dirigente H. Kruisverheffing neemt afscheid met Stöppelhaeneconcert

Dirigente H. Kruisverheffing neemt afscheid met Stöppelhaeneconcert

RAALTE – Op donderdag 29 augustus vindt het traditionele Stöppelhaeneconcert plaats in de Basiliek van de Heilige Kruisverheffing in Raalte. Het concert heeft als thema ‘ Adieu’ en is samengesteld door dirigente Gerlinde Post, die met dit concert afscheid neemt. Middels een terugblik worde er werken ten gehore gebracht die centraal hebben gestaan tijdens de jarenlange samenwerking tussen haar en het gemengd koor.

Net als andere jaren bespeelt Jan Wanders het orgel en worden de liederen verder ondersteund door het strijkersensemble onder leiding van Dieuwertje Wanders en Marietje Nijkamp. Aanvang is om 19.00 uur. De entree is gratis, wel wordt er een deurcollecte gehouden ter bestrijding van de onkosten. Zie voor het muzikale programma www.gemengdkoorkruisverheffing.nl.

Dit concert wordt mede mogelijk gemaakt door een financiële bijdrage van Stichting Stöppelhaene.

Lees ook

Stekjesbeurs in centrum Lettele

LETTELE – Zij-actief houdt op zaterdag 2 oktober weer de jaarlijkse stekjesbeurs in het centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.