Dineren bij Overesch met basisschool de Gouden Emmer

RAALTE – Het schooltuinteam van basisschool de Gouden Emmer in Heino presenteert op vrijdag 27 september het ‘Diner aan de Wetering’ bij biologische boer Overesch in Raalte.

In een rustieke sfeer aan het water krijgen de gasten een avondvullend zes gangen-diner geserveerd onder leiding van de regionaal bekende topkok Paul Herbrink. De kosten bedragen 75 euro per persoon (all-in).

De opbrengst wordt gebruikt om de kosten voor de Schooltuin te dekken. Opgave via luukgroenewoud@hotmail.com of in de winkel van Overesch aan de Hondemotsweg 40. Het aantal plekken is beperkt en is al voor 50 procent gereserveerd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.