Dalfser Courant / Ommer Nieuws

1 REACTIE

  1. Amnesty Internationals Write for Rights groot succes!!

    Ondanks de coronacrisis heeft de gemeente Dalfsen toch weer van zich laten horen. Net als vorig jaar kon iedereen thuis brieven schrijven tegen geweld en onderdrukking. Ook bestond de mogelijkheid om mooie groetenkaarten te maken voor de vervolgde medemens om hen zo een hart onder de riem te steken. In totaal zijn dit jaar 806 brieven en 387, vaak hele mooie groetenkaarten geschreven. Dank aan iedereen die zijn/haar steentje heeft bijgedragen!

    Volgend jaar hopen we rond de internationale dag voor de rechten van de mens (10 december) weer een live-bijeenkomst te kunnen organiseren. Als het u/je leuk lijkt om dit soort acties mee te organiseren, dan ben je van harte welkom bij de werkgroep Amnesty International Dalfsen. We zijn dringend op zoek naar versterking. Voor informatie: (0529) 435 885.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.