Home / Algemeen / Dadema brengt bezoekje aan jubilerend Stöppelhaene-koppel

Dadema brengt bezoekje aan jubilerend Stöppelhaene-koppel

RAALTE – Burgemeester Dadema heeft afgelopen woensdag een bezoek gebracht aan Dina Eikenaar-v.d. Wal (87) en Bernard Eikenaar (86). Ze leerden elkaar kennen op de Stöppelhaene in Raalte. Op 28 augustus 1959 stapten ze in Wijhe in het huwelijksbootje.

Bernard en Dina kregen drie dochters en hebben inmiddels zes kleinkinderen en zes achterkleinkinderen. Ze zijn echte buitenmensen en nog altijd druk emt de moes- en bloementuin. Ze wonen nog altijd met plezier in Raalte.

Lees ook

Rick Evers: DSCIM4984 of DSCIM4985

Ons kleine mannetje was jarig. Het ene moment heb je een baby in je armen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.