Home / Sallandcentraal / Cursus over opvoeding tieners in Holstohus

Cursus over opvoeding tieners in Holstohus

WIJHE – WijZ Welzijn presenteert van vrijdag 6 september tot en met vrijdag 4 oktober de vijfdelige cursus ‘Positief Opvoeden Tieners’ in het Holstohus in Olst. De bijeenkomsten (6, 13, 20 en 27 september en 4 oktober) duren allemaal van 9.00 tot 11.30 uur en staan onder leiding van Deirdre Janné, trainer bij Impluz.

Ouders van tieners tussen 12 en 16 jaar (met én zonder emotionele en/of gedragsproblemen) krijgen handvatten hoe ze om kunnen gaan met opstandig of juist teruggetrokken gedrag en leren hoe ze een positieve relatie met hun kinderen opbouwen. Aan de orde komen emotionele gesprekken, bespreking van risicogedrag en het vergroten en/of versterken van de zelfstandigheid van tieners. Uiteraard kunnen de deelnemers met andere ouders ervaringen uitwisselen.

De cursus is gratis voor ouders uit de gemeente Olst-Wijhe. Er is plek voor twaalf deelnemers. Vooraf vindt er altijd een (telefonisch) kennismakingsgesprek plaats. Aanmelden kan bij het jongerenwerk van WijZ Welzijn, e-mail: jongerenwerkolstwijhe@wijz.nu.

Lees ook

Lezing over acupunctuur in Dorpshuus

HEINO – Herman Tichelaar verzorgt op woensdag 27 oktober een lezing over acupunctuur in het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.