Home / Sallandcentraal / Cultuurhistorische wandeling

Cultuurhistorische wandeling

OLST – Op zondag 18 augustus houdt Staatsbosbeheer een cultuurhistorische wandeling op Landgoed ‘t Nijendal. Tijdens de 2,5 uur durende wandeling neemt een ervaren IJsselnatuurgids de lopers mee terug in de tijd van jonkheren en werklui. De wandeling gaat langs statige lanen, afgewisseld met bos, weilanden en korenvelden. De wandeling start om 10.00 uur vanaf de parkeerplaats nabij de Zoogenbrink in Olst. Kosten zijn 5 euro voor volwassenen en 2,50 voor kinderen tot en met 12 jaar. Aanmelden kan bij Infocentrum IJssel Den Nul of via evenementen@infocentrumijssel.nl. Spontaan meewandelen kan ook.

Lees ook

Burgerinitiatieven Overijssel bij elkaar in provinciehuis

REGIO – In het provinciehuis in Zwolle kwamen woensdagmiddag de nemers van verschillende burgerinitiatieven bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.